Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sapa autonivelanta Mapei 23kg/sac Ultraplan Eco

Durabilitatea finisajelor pe care le alegem pentru pardoseli depinde de sapa folosita ca strat suport.


Ultraplan Eco este o sapa autonivelanta cu intarire ultrarapida, numai pentru interior si se recomanda pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 1 la 10 mm, la suprafete suport noi sau existente, dupa intarire devenind ideala pentru aplicarea oricaror tipuri de finisaje in spatii unde este necesara o rezistenta inalta la sarcini mecanice si trafic.


Pe Ultraplan Eco se pot lipi finisaje dupa cca. 12 ore de la aplicare, independent de grosimea de turnare.


Pentru lipirea parchetului se recomanda sa se astepte 24 ore.


Ultraplan Eco este un produs ecologic, nu contine substante organice volatile (VOC) fapt certificat de Institutul German TFI. 


Caracteristici:  • Ultraplan Eco in amestec cu apa se transforma intr-un mortar foarte fluid, usor de lucrat, perfect autonivelant, cu aderenta mare la suport si uscare foarte rapida.

  • Ultraplan Eco se aplica intr-o singura mana in grosime pana la 10 mm, fara a suferi contractii dimensionale, fisuri, crapaturi sau goluri si are la final mari rezistente la compresiune, flexiune si abraziune.

  • Ultraplan Eco este rezistenta la traficul scaunelor sau a altor mijloace cu rotile.


Cum se aplica:


Substraturile trebuie sa fie uscate, solide, fara praf, vopsea, ceara, uleiuri, rugina sau urme de gips. Intr-un recipient curat se toarna cca. 5,75 litri de apa curata si se varsa amestecand continuu un sac de 23 kg de Ultraplan Eco.


Se amesteca incet cu un mixer electric la un numar redus de rotatii pentru a nu se ingloba mult aer, pana cand se obtine un amestec perfect omogen, autonivelant si fara cocoloase. Se lasa 2-3 minute in repaos si se reamesteca. Amestecul obtinut este gata de utilizare.


Ultraplan Eco se toarna intr-o singura mana in grosime de la 1 la 10 mm, cu ajutorul unei spatule metalice de mari dimensiuni, utilizandu-se unealta in pozitie usor inclinata pentru a obtine grosimea dorita. De asemenea, poate fi aplicata si cu pompa automata folosita la tencuieli.


Recomandari:


 - nu adaugati apa in amestecul care a initiat deja priza


 - nu folositi Ultraplan Eco la exterior


 - nu folositi pe substraturi supuse unor continue infiltratii de umiditate prin capilaritate


 - nu folositi Ultraplan Eco la temperaturi mai mici de +5 0C


 - nu aplicati Ultraplan Eco in grosime mai mica de 3 mm daca peste sapa se va aplica parchet


Descriere tehnica:


 Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de la 1 – 10mm. Pentru realizarea pardoselilor cu finisaj din PVC, linoleum, mocheta, ceramic si lemn.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sapa autonivelanta Mapei 23kg/sac Ultraplan Eco, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Sapa autonivelanta Mapei 23kg/sac Ultraplan Eco

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sapa autonivelanta Mapei 23kg/sac Ultraplan Eco' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sapa autonivelanta Mapei 23kg/sac Ultraplan Eco' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sapa autonivelanta Mapei 23kg/sac Ultraplan Eco'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork