Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sapa autonivelanta Mapei 25kg/sac Ultraplan Maxi

Durabilitatea finisajelor pe care le alegem pentru pardoseli depinde de sapa folosita ca strat suport.


Ultraplan Maxi este o sapa autonivelanta cu intarire ultrarapida, numai pentru interior si se recomanda pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 3 la 30 mm, la suprafete suport noi sau existente, dupa intarire devenind ideala pentru aplicarea oricaror tipuri de finisaje in spatii unde este necesara o rezistenta inalta la sarcini mecanice si trafic.


Ultraplan Maxi suporta traficul scaunelor cu rotile si se poate utiliza si pentru nivelarea pardoselilor incalzite. 


Caracteristici:  • Ultraplan Maxi in amestec cu apa se transforma intr-un mortar foarte fluid, usor de lucrat, perfect autonivelant, cu aderenta mare la suport si uscare foarte rapida.

  • Ultraplan Maxi se aplica intr-o singura mana in grosime pana la 30 mm, fara a suferi contractii dimensionale, fisuri, crapaturi sau goluri si are la final mari rezistente la compresiune, flexiune si abraziune.

  • Sapa Ultraplan Maxi este rezistenta la traficul scaunelor sau a altor mijloace cu rotile.


Cum se aplica:


 Substraturile trebuie sa fie uscate, solide, fara praf, vopsea, ceara, uleiuri, rugina sau urme de gips. Intr-un recipient curat se toarna cca. 5,5 litri de apa curata si se varsa amestecand continuu un sac de 25 kg de Ultraplan Maxi.


Se amesteca incet cu un mixer electric la un numar redus de rotatii pentru a nu se ingloba mult aer, pana cand se obtine un amestec perfect omogena, autonivelant si fara cocoloase. Se lasa 2-3 minute in repaos si se reamesteca. Amestecul obtinut este gata de utilizare.


Ultraplan Maxi se toarna intr-o singura mana in grosime de la 3 la 30 mm, cu ajutorul unei spatule metalice de mari dimensiuni, utilizandu-se unealta in pozitie usor inclinata pentru a obtine grosimea dorita. Ultraplan Maxi poate fi aplicata si cu pompa automata folosita la tencuieli.


Recomandari:


 - nu adaugati apa in amestecul care a initiat deja priza


 - nu folositi sapa autonivelanta Ultraplan Maxi la exterior


 - nu folositi pe substraturi supuse unor continue infiltratii de umiditate prin capilaritate


 - nu folositi Ultraplan Maxi la temperaturi mai mici de +5 0C


 - nu utilizati ca sapa flotanta; Ultraplan Maxi trebuie intotdeauna aplicata pe un suport solid si compact.


Descriere tehnica:


 Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de la 3 – 30 mm. Pentru realizarea pardoselilor cu trafic intens, cu finisaj din PVC, linoleum, mocheta, ceramic si lemn.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sapa autonivelanta Mapei 25kg/sac Ultraplan Maxi, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult

Scrie un review despre Sapa autonivelanta Mapei 25kg/sac Ultraplan Maxi

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sapa autonivelanta Mapei 25kg/sac Ultraplan Maxi' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sapa autonivelanta Mapei 25kg/sac Ultraplan Maxi' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sapa autonivelanta Mapei 25kg/sac Ultraplan Maxi'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork