Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sarma ghimpata verde 100m

Sarma zincata si plasticata 1.7mm 100m/rola.
Firul de sarma ghimpata RICCIO realizat dintr-un otel puternic galvanizat si protejat de pvc, prezinta un grad ridicat de rezistenta. Domenii de utilizare: agricol, zootehnic.

Caracteristici:
- fir zincat 1.7mm
- fir 2.1mm cu PVC
- lungime 100m/rola
- pret/rola

Produsul se vinde numai la rola intreaga.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Sarma ghimpata verde 100m

Finisaj Zincat; Plasticat verde
Diametru fir plasticat(mm) 2.1mm
Diametru fir zincat(mm) 1.7mm

Dimensiuni produs Sarma ghimpata verde 100m

Lungime(mm) 250mm
Inaltime(mm) 150mm
Greutate neta(Kg) 5.5Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sarma ghimpata verde 100m, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Sarma ghimpata verde 100m

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sarma ghimpata verde 100m' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sarma ghimpata verde 100m' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sarma ghimpata verde 100m'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork