Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Scari aluminiu

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Scara aluminiu P1 8 Trepte

Scara P1 8 Trepte este o scara din aluminiu extrudat cu nervuri, ideala pentru instalatori si vopsitori. Scara P1 este o scara cu dubla urcare, dotata cu trepte mai lungi (8 cm) antiderapante, ranforsate cu tije din aluminiu, echipata cu centuri si balamale antideschidere.


Caracteristici:
- tampoane ergonomice din PVC antialunecare
- infoliata in plastic
- articulatie antideschidere
- inaltime scara inchisa - 2.02 m
- inaltime scara trepied - 1.86 m
- latime baza - 56 cm
- greutate scara - 10.8 kg
- distanta intre trepte - 25 cm
- sarcina maxima admisa - 150 kg

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Scara aluminiu P1 8 Trepte

Serie P1
Culoare Aluminiu
Tamponi din PVC antialunecare DA
Numar trepte 8
Sarcina(Kg) 150Kg

Dimensiuni produs Scara aluminiu P1 8 Trepte

Distanta dintre trepte(cm) 25cm
Dimensiune profil(cm) 8x2.5cm
Inaltime inchisa(m) 2.02m

Dimensiuni ambalaj Scara aluminiu P1 8 Trepte

Greutate bruta(Kg) 10.8Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Scara aluminiu P1 8 Trepte, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Scara aluminiu P1 8 Trepte

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Scara aluminiu P1 8 Trepte' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Scara aluminiu P1 8 Trepte' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Scara aluminiu P1 8 Trepte'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork