Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Scari aluminiu

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Scara aluminiu XTEND 13 Trepte

Scara telescopica din aluminiu XTEND este ultracompacta (80cm) si poate fi pusa oriunde: in portbagajul masinii, sub scara, in cabina unei furgonete.
Fabricata din aluminiu anodizat 6061, nu murdareste mainile, este conceputa pentru utilizarea profesionala dar poate fi utilizata si in casa pentru activitati neprofesionale de tip ' fa singur '. Prezinta o rampa ampla de urcare cu extindere telescopica formata din trepte rectangulare cu suprafata de sprijin de 40mm ce permite un lucru comod si in siguranta. Dotata cu butoane de siguranta pentru inchidere studiate pentru a preveni zdrobirea degetelor. Scara este brevetata si construita in conformitate cu Normativa Europeana En 131.
Pentru a deschide scara este suficient sa impingeti treptele in sus (ca o undita de pescuit) si in cateva secunde vom obtine o scara de sprijin de 3,80m inaltime. Pentru a o strange la loc, trebuie sa fie apasate butoanele de siguranta pozitionate pe fiecare treapta iar scara se va compacta la loc singura, treapta cu treapta, valorificand forta de impingere a propriei greutati.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Scara aluminiu XTEND 13 Trepte

Serie XTEND
Culoare Aluminiu
Tamponi din PVC antialunecare DA
Pozitii intermediare 13
Masa(Kg) 11.5Kg
Numar trepte 13
Distanta trepte antistrivire(cm) 4cm
Sarcina(Kg) 150Kg

Dimensiuni produs Scara aluminiu XTEND 13 Trepte

Inaltime maxima(m) 3.80m
Inaltime inchisa(m) 0.8m

Dimensiuni ambalaj Scara aluminiu XTEND 13 Trepte

Lungime bruta(mm) 860mm
Latime bruta(mm) 130mm
Inaltime bruta(mm) 540mm
Greutate bruta(Kg) 12Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Scara aluminiu XTEND 13 Trepte, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Scara aluminiu XTEND 13 Trepte

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Scara aluminiu XTEND 13 Trepte' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Scara aluminiu XTEND 13 Trepte' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Scara aluminiu XTEND 13 Trepte'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork