Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm

Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm


Noua generaţie de duşuri KLUDI A-QA reuneşte designul ultra plat cu tehnologia de ultimă oră. Flexibilă, uşor de reglat, construită pentru spaţii mici, această serie permite multă libertate de mişcare la duş. Riscul de opărire este evitat prin tehnologia HotStop prezentă la varianta Dual Shower System termostatat. Funcţia eco prezentă la gama A-QAb, permite o economie de apă de până la 40%. Funcţia anti-calcar garantează îndepărtarea uşoară a depunerilor de calcar.


Caracteristici:


Set duş 1S
L = 600 mm
Bară duş
Suport culisant reglabil orizontal şi vertical
KLUDI A-QA b 1S pară duş DN 15 cu funcţie Eco 50 %
Sirenaflex-furtun duş
G 1/2 x G 1/2 x 1600 mm
cu piuliţe conice
clasă de zgomot I


Bateria nu este inclusa in pret.

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm

Lungime(mm) 600mm

Caracteristici tehnice Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm

Destinatie Cada-Dus; Baie
Suprafata CROMAT
Serie Kludi

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Taguri

Scrie un review despre Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Set Dus Kludi A-qa b 1S L=600 mm'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork