Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Set lavoar ceramic cu piedestal Karla

    COD: SET KARLA 2
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Set lavoar ceramic cu piedestal Karla

Set lavoar ceramic cu piedestal Karla


Colectia Karla, o colectie fara excese, cu forme simple care scot in evidenta cele mai intime spatii din casa. Este o gama variata, completata cu elemente si solutii pentru fiecare spatiu. Maxima atentie la detalii, satisface cele mai exigente cerinte.


Setul este compus din:


- SRAK-KAWB00002 - Lavoar 55cm de culoare alba


- SRAK-KAPD00001 - Piedestal pentru lavoar 


Pret/set 2 produse. Setul include lavoarul si piedestalul.


Produsele sunt disponibile si separat la pret standard.
Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Set lavoar ceramic cu piedestal Karla, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Set lavoar ceramic cu piedestal Karla

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Set lavoar ceramic cu piedestal Karla' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Set lavoar ceramic cu piedestal Karla' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Set lavoar ceramic cu piedestal Karla'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork