Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Set lavoar cu piedestal Venice

    COD: RAK-SET VENICE PROMO
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Set lavoar cu piedestal Venice

Set lavoar cu piedestal VeniceColectia Venice, cu liniile sale delicate se potriveste in mod natural in baia Dvs si o transforma intr-un ambient confortabil si luxos. O colectie de obiecte sanitare care a carei menire este sa ofere confortul necesar intregii familii.


Setul este compus din:


- SRAK-VEWB00001 - LAVOAR 65cm, material ceramic, culoare - alb.


- SRAK-VEPD00001 - PIEDESTAL sustinere pentru Lavoar Venice 65 cm.


 


Pret/set 2 produse.


Produsele sunt disponibile si separat la pret standard.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Set lavoar cu piedestal Venice

Serie Venice

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Set lavoar cu piedestal Venice, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Set lavoar cu piedestal Venice

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Set lavoar cu piedestal Venice' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Set lavoar cu piedestal Venice' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Set lavoar cu piedestal Venice'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork