Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm

Mobilier pentru baie cu montaj suspendat compus din dulap baza cu 2 sertare si lavoar patrat de 80 cm.


Sertarele au inclus sistem de inchidere amortizata.


Dimensiuni: 81x53x47 cm


 SETUL INCLUDE MOBILIER + LAVOAR

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm

Serie Corallo
Culoare FUME
Tip mobilier Masca lavoar

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Set mobilier baie cu dulap suspendat si lavoar patrat Corallo 80 cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork