Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50

Cu ajutorul sifonului de pardoseala se dreneaza in exterior apa pluviala de pe acoperisuri sau de pe terase, iar in interior apa din bai, piscine, bucatariile cantinelor si restaurantelor.


Caracteristici tehnice:


- dimensiuni: 105x105/50 mm


- gratar din alama cromata


- sistem de retinere a mirosurilor umede 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50

Finisaj Crom

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sifon de scurgere pentru pardoseala cu inaltator 105x105/50'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork