Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sifon pentru cadita dus Delos A

Caracteristici tehnice:


- orificiu de scurgere: 90 mm 


- viteza marita de scurgere a apei 54 l/min


- capac cromat sau alb cu diametru de 112 mm si arc de scurgere 135°


- scurgere cu diametru 40/50 mm


- inaltime: 80 mm

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Sifon pentru cadita dus Delos A

Inaltime(mm) 80mm

Caracteristici tehnice Sifon pentru cadita dus Delos A

Capacitate(L) 54L
Serie Delos A

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sifon pentru cadita dus Delos A, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Sifon pentru cadita dus Delos A

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sifon pentru cadita dus Delos A' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sifon pentru cadita dus Delos A' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sifon pentru cadita dus Delos A'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork