Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A

Sistemul de iluminat pe sina este solutia ideala pentru scoaterea din anonimat a vitrinelor magazinelor, barurilor si centrelor comerciale.


Disponibile intr-o gama variata de spoturi ce au un design modern si inovativ, sistemele de iluminat pe sina vin in ajutorul designerilor de magazine oferindu-le o solutie perfecta pentru evidentierea, in mod spectaculos, a elementelor decorative.

Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A
 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A

Alimentare(V) 230/440V
Culoare GRI
Destinatie Baruri si cafenele; Club; Hotel; Restaurant; Spatii comerciale

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sina rotunda gri trifazata 4ml 230/440V 16A'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork