Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Schela metalica

  Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino

  COD: SVE-TCERV040
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  oferta
  -10%
  918.70 lei
  826.83

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  826.83
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 137,81 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino

Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino


Schelă profesională din oţel FE360 zincat electrolitic împotriva ruginii. Oferă o siguranţă foarte mare de lucru şi uşurinţă în montaj. Componentele balustradei de protecţie terminale şi parapetii sunt vopsiţi cu pulbere epoxidică roşie pentru a fi imediat deosebite de celelalte componente şi pentru o mai mare rezistenţă la acţiunea agenţilor atmosferici.


STRUCTURA SCHELEI
- Baza este alcătuită din 2 elemente cu roţi, 2 diagonale, 4 tije stabilizatoare şi 4 pene duble.
- Cele 2 diagonale menţin schela în unghi drept, iar roţile pivotante permit deplasarea schelei în toate direcţiile. La bază există o plăcuţă care conţine datele şi construcţia în conformitate cu normele schelei şi cu manualul de instrucţiuni pentru montaj şi utilizare.
Îmbinările efectuate prin intermediul dispozitivelor de blocare permit montarea schelei fără a fi nevoie de scule şi de buloane.


Protecţiile posterioare A pătrund în interiorul ţevii montanţilor B, ajungând să se sprijine tocmai pe aceştia din urmă. Schela dobândeşte cu atât mai multă stabilitate cu cât înălţimea este mai mare şi prin urmare compresiunea este distribuită pe toată structura.


Poziţia caracteristică a elementelor încrucişate ale schelelor noastre formează, în orice plan, 4 triunghiuri izostatice şi nedeformabile, care evită flexiunea şi torsiunea schelei la orice înălţime.


PLANURI DE LUCRU ŞI SCĂRI INTERIOARE
Sunt construite în conformitate cu normele şi alcătuite dintr-o armătură din oţel sau aluminiu, o trapă pentru urcarea din interior, un plan din mahon marin multistrat cu adeziv fenolic rezistent la acţiunea agenţilor atmosferici, 4 opritoare pentru picioare. Scările interioare (conform normelor europene EN 131) furnizate la cerere sunt de 2 tipuri: cu 1 element pentru 1 plan o dată la fiecare 2,5 m şi cu 2 elemente pentru un plan la fiecare 4 m.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino

Serie Cervino
Masa(Kg) 10Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Tu ce alegi: vata de sticlă sau vata bazaltică?

Apreciată pentru calitățile sale termoizolatoare și fonoizolatoare, vata minerală este una dintre cele...

Citeste mai mult
Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sistem de lucru pe scara pentru schela Cervino'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork