Sistem glisant pe langa perete Eclisse Osem
Produsul poate fi comandat doar la buc (1 buc = 1 buc)
Produsul poate fi comandat doar la buc (1 buc = 1 buc)
413,06 Lei / buc
485,95 Lei / buc
-
+
-15% Produsul poate fi comandat doar la buc (1 buc = 1 buc)
Cod produs: ECS-OSEM
26 review-uri | scrie un review
Comanda telefonica: 0372 725 725
La comanda
Cost Transport
Cost transport: 25.7 Lei
Pret: 413,06 Lei / buc485,95 Lei
Cumpara online in RATE fara dobanda
Categorii:
Sisteme usi glisante
Sistem glisant pe langa perete Eclisse Osem - Descriere Produs
Eclisse Osem - Sistem glisant pe langa perete, varianta gips carton.Produsele Eclisse sunt solutii originale si inovative, care imbina tehnica si estetica pentru a satisface exigentele moderne ale amenajarilor de interior.
Dupa o prezenta recunoascuta in domeniul usilor glisante in perete, Eclisse largeste gama produselor sale dezvoltand si varianta de glisare langa perete. Aceasta varianta este ideala pentru spatiile in care dorim sa montam usa la vedere oferind astfel o solutie practica si functionala. Tehnologia folosita pentru acesta varianta este identica cu cea folosita la sistemele in perete, fiind verificata si testata, usor de instalat si de folosit.
Sistemul glisant pe langa perete permite montarea oricarei foi de usa existenta in piata (lemn sau sticla).
Sina de glisare este confectionata din aliaj de aluminiu 6060 (Norma UNI 9006/1), protejata cu un strat anodic de 10 μm si supusa tratamentului termic de tip T5, garanteaza atat duritatea suprafetei care permite miscarea de culisare a carucioarelor cu rulmenti, cat si o utilizare indelungata in medii umede.
Lungime sina: 2000mm
Pot fi montate foi de usa cu dimensiuni: 600 ÷ 1000mm.
Produsul nu contine accesorii, ele pot fi achiztionate separat!
Accesorii recomandate:
- Rallenty Soft - incetineste miscarea iar usa se inchide usor si delicat. (in curs de brevetare)
- Profil Security - Asigura glisarea uniforma a usii evitand deformarea canaturilor, urmare a frecarii sau umiditatii.
Montajul sistemelor Eclisse asigura cresterea suprafetei utile in fiecare spatiu. Realizati in acest fel, proiecte unice cu ambiente generoase, personalizate oricarui stil arhitectonic.
Producatorul oferta 12 ani garantie pentru structura metalica.
Garantie fiabilitate carucioare 100.000 cicluri deschideri si inchideri.
Poza are titlu de prezentare, nu contine foaia de usa, numai sistemul de glisare.
Sistem glisant pe langa perete Eclisse Osem - Caracteristici Produs
Specificatii si detalii
Caracteristici tehnice - Sistem glisant pe langa perete Eclisse Osem | |
Tip perete: | Carton gips |
Dimensiuni produs - Sistem glisant pe langa perete Eclisse Osem | |
Latime(mm): | 2200mm |
Inaltime(mm): | 10x10mm |
Producator: | ECLISSE |
Recenzii
Rating Produs
Rating Produs
01.09.2017
Buna seara,
Vreau douã uși glisante pe lângã perete sã le montez intre camera de zi și bucãtãrie avînt și o arcada, lãțimea 1,36m, înãlțimea 2,36m la golul bucãtãrie.
Doresc o oferta de pret.
Vreau douã uși glisante pe lângã perete sã le montez intre camera de zi și bucãtãrie avînt și o arcada, lãțimea 1,36m, înãlțimea 2,36m la golul bucãtãrie.
Doresc o oferta de pret.
01.09.2017
Salut, Aurel.
Am primit solicitarea ta. Vom reveni telefonic cu oferta completa de pret.
Numai bine!
Am primit solicitarea ta. Vom reveni telefonic cu oferta completa de pret.
Numai bine!
03.11.2017
Ma intereseaza sistemul glisant pe langa perete pentru bucatarie dar tototdata vreau sa stiu cat ma costa cu tot cu usa si montaj.
06.11.2017
Buna, Mihaela,
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs. Revenim telefonic cu mai multe detalii.
Spor la treaba.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs. Revenim telefonic cu mai multe detalii.
Spor la treaba.
07.11.2017
Buna ziua,
M-ar interesa si pe mine o usa glisanta pentru un dormitor intr-un apartament de bloc.
Ma puteti ajuta va rog cu tot ce implica asta(toate materialele de care este nevoie) si care poate fi pretul final al unei astfel de usi.
Multumesc mult1
M-ar interesa si pe mine o usa glisanta pentru un dormitor intr-un apartament de bloc.
Ma puteti ajuta va rog cu tot ce implica asta(toate materialele de care este nevoie) si care poate fi pretul final al unei astfel de usi.
Multumesc mult1
09.11.2017
Draga Dana,
Revenim in cursul zilei de azi cu mai multe informatii.
Iti multumim si-ti dorim o zi frumoasa.
Revenim in cursul zilei de azi cu mai multe informatii.
Iti multumim si-ti dorim o zi frumoasa.
13.12.2017
Buna dimineata
Ma intereseaza acest sistem pentru usa dubla 2x64cm (usi celulare lemn). Cu descrierea montajului ar fi de preferat (va fi semi ingropata). Va rog de asemenea cu accesoriile optionale (inchidere silentioasa, amortizare, deschidere simultana)
Multumesc si astept cu mare interes
Ma intereseaza acest sistem pentru usa dubla 2x64cm (usi celulare lemn). Cu descrierea montajului ar fi de preferat (va fi semi ingropata). Va rog de asemenea cu accesoriile optionale (inchidere silentioasa, amortizare, deschidere simultana)
Multumesc si astept cu mare interes
13.12.2017
Buna Andrei,
Iti multumim pentru interes si vom reveni in cursul zilei de astazi cu mai multe detalii.
Iti multumim pentru interes si vom reveni in cursul zilei de astazi cu mai multe detalii.
11.01.2018
Mã intereseazã doua uși pentru bucãtãrie și debara.As dori mai multe detalii.
12.01.2018
Draga Cristina,
Vom reveni telefonic pentru mai multe informatii. Iti multumim!
Vom reveni telefonic pentru mai multe informatii. Iti multumim!
24.01.2018
Buna ziua, ma intereseaza sa separ bucataria de sufragerie intr-un apartament care nu are o astfel de separare intre cele doua. Ce ar fi mai potrivit, un perete fix cu o usa, de sticla ambele, sau perete glisant. Latimea este de aproximativ 3 m si inaltime de 2,20. Care ar fi cele mai bune solutii? Nu vreau sa gatesc in spatiu deschis dar nici nu vreau sa il inchid ca sa pierd din spatiul existent. Astet opinia dv si daca este posibil preturi. Multumesc
24.01.2018
Buna ziua!
Am primit solicitarea ta. Vom reveni telefonic cu mai multe detalii.
Zi frumoasa!
Am primit solicitarea ta. Vom reveni telefonic cu mai multe detalii.
Zi frumoasa!
17.02.2018
Buna ziua,
as dori sa stiu daca aveti un showroom unde se poate vedea acest sistem de glisare pe langa perete, sunt interesata si de - Rallenty Soft, daca intre timp este la vanzare. Multumesc
as dori sa stiu daca aveti un showroom unde se poate vedea acest sistem de glisare pe langa perete, sunt interesata si de - Rallenty Soft, daca intre timp este la vanzare. Multumesc
18.02.2018
As dori un sistem glisant pentru o usa de 140 cm latime x 220 cm inaltime
pe langa perete,deci sistemul glisant 280 lungime.
pe langa perete,deci sistemul glisant 280 lungime.
19.02.2018
Buna ziua,
Multumim pentru interesul acordat acestui produs. Revenim telefonic cu mai multe informatii.
Numai bine.
Multumim pentru interesul acordat acestui produs. Revenim telefonic cu mai multe informatii.
Numai bine.
19.02.2018
Buna ziua,
Pentru vizionarea produsului puteti veni la showroom-ul din Soseaua de Centura, nr. 103, Popesti Leordeni.
Va asteptam!
Pentru vizionarea produsului puteti veni la showroom-ul din Soseaua de Centura, nr. 103, Popesti Leordeni.
Va asteptam!
29.03.2018
Salutare! Ma intereseaza 2 usi glisante de interior, pe sistem Eclisse Osem, as vrea sa aflu un pret care sa includa si foaia de usa. In pretul oferit intra si montajul? Multumesc.
30.03.2018
Salut, Remus!
Din pacate, nu asiguram montajul. Costul difera in functie de ce usa doresti, din lemn sau din sticla, dar si de dimensiune si modelul ales.
Te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0372.725.725 pentru a stabili impreuna toate detaliile.
Numai bine!
Din pacate, nu asiguram montajul. Costul difera in functie de ce usa doresti, din lemn sau din sticla, dar si de dimensiune si modelul ales.
Te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0372.725.725 pentru a stabili impreuna toate detaliile.
Numai bine!
11.04.2020
Buna dimineata,
Sina Eclisse Osem permite sa fie taiata la 1380? Adica sa scurtez calea de rulare, fiindca lungime originala de 2000 nu permite instalarea pentru o usa care este aproape de un perete la 90 de grade.
Daca da, as dori sa cumpar si caruciorul de glisaj si alte accesorii daca sunt necesare, fapt pentru care va rog sa mi le recomdati. Practic as vrea tot ce am nevoie pentru montaj (mai putin foaia de usa).
Multumesc.
Cu respect,
D.Moraru
Sina Eclisse Osem permite sa fie taiata la 1380? Adica sa scurtez calea de rulare, fiindca lungime originala de 2000 nu permite instalarea pentru o usa care este aproape de un perete la 90 de grade.
Daca da, as dori sa cumpar si caruciorul de glisaj si alte accesorii daca sunt necesare, fapt pentru care va rog sa mi le recomdati. Practic as vrea tot ce am nevoie pentru montaj (mai putin foaia de usa).
Multumesc.
Cu respect,
D.Moraru
23.04.2020
Buna Moraru D.
Sina se poate ajusta in functie de dimensiunea dorita.
Sistemul de glisare contine doua carucioare de glisaj.
Ca accesorii, putem recomanda Profil security - se fixeaza in ghidajul cadrului de usa si asigura glisarea uniforma a usii: https://www.emenatwork.ro/profil-security-p1059.html
Spor la treaba,
eMenatwork.ro
Sina se poate ajusta in functie de dimensiunea dorita.
Sistemul de glisare contine doua carucioare de glisaj.
Ca accesorii, putem recomanda Profil security - se fixeaza in ghidajul cadrului de usa si asigura glisarea uniforma a usii: https://www.emenatwork.ro/profil-security-p1059.html
Spor la treaba,
eMenatwork.ro
04.06.2020
Buna ziua!
Ma intereseaza sa inlocuiesc o usa de interior clasica ce leaga 2 camere cu o usa glisanta care sa imi mai dea senzatia unui plus de spatiu.
Ma puteti ajuta?
Ma intereseaza sa inlocuiesc o usa de interior clasica ce leaga 2 camere cu o usa glisanta care sa imi mai dea senzatia unui plus de spatiu.
Ma puteti ajuta?
05.06.2020
Buna ziua, Brigitte V.,
Am primit solicitarea ta, in scurt timp revenim pe e-mail cu niste recomandari. Iti multumim.
Zi frumoasa,
eMenatwork
Am primit solicitarea ta, in scurt timp revenim pe e-mail cu niste recomandari. Iti multumim.
Zi frumoasa,
eMenatwork
24.06.2020
Buna seara.
ma intereseaza un sistem glisant pe langa perete cu accesoriile necesare si as dori o oferta de pret. Cat este necesar sa fie latimea minima a unei usi, avand in vedere dimensiunile usii de 900x2000 mm.
Va multumesc frumos.
ma intereseaza un sistem glisant pe langa perete cu accesoriile necesare si as dori o oferta de pret. Cat este necesar sa fie latimea minima a unei usi, avand in vedere dimensiunile usii de 900x2000 mm.
Va multumesc frumos.
25.06.2020
Buna ziua, George,
Am primit solicitarea ta, vom reveni in scurt timp cu un e-mail catre tine. Iti multumim.
Am primit solicitarea ta, vom reveni in scurt timp cu un e-mail catre tine. Iti multumim.
30.06.2020
Buna seara, sunt nevoita sa delimitez un spatiu, practic trebuie sa trag un perete de cca 4 m lungime. Va rog sa mi spuneti daca exista posibilitatea inlocuirii acestul perete cu o usa glisanta care sa poata fi inchisa numai la nevoie. Daca raspunsul dvs este afirmativ, care este modalitatea de lucru? Va multumesc anticipat!
01.07.2020
Buna ziua, Irina F.,
Iti multumim pentru interesul acordat. Am primit solicitarea ta, in scurt timp revenim cu un raspuns pe e-mail. Numai bine!
Iti multumim pentru interesul acordat. Am primit solicitarea ta, in scurt timp revenim cu un raspuns pe e-mail. Numai bine!
Produse accesorii
Prod. Favorit Compara
Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante eclisse bias ds
521,51 Lei / buc
Adauga in cosLa comanda
Prod. Favorit Compara
Profil security
65,19 Lei / buc
Adauga in cosLa comanda
Iti livram marfa prin curier, masina inchiriata, flota proprie sau poti ridica personal produsele din showroom-urile Menatwork.
Livrare specializata
Transport in toata tara
Plateste in siguranta prin: ordin de plata, plata online, plata in rate fixe fara dobanda sau ramburs
Plata in siguranta
OP, plata online, plata in rate, ramburs
Iti oferim consultanta specializata gratuita pentru produsele necesare proiectului tau. Ne poti contacta aici 0372.725.725 sau contact@emenatwork.ro.
Consultanta specializata
Consultanta prin telefon, e-mail
Ai 14 zile la dispozitie sa returnezi produsele. Fie le inlocuim cu alt model, fie iti primesti banii inapoi
Retur Produse
Perioada de retur 14 zile
Acceseaza produsele in functie de producator
© 2018 - 2024 eMenatwork.ro
Asociatia Menatwork
Produse si servicii eMenatwork