Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft

Ai ales usile glisante pentru a avea ma mult spatiu pentru casa ta, dar te deranjeaza ca cei mici inchid usile producand mult zgomot? Acum ai posibilitatea de a inchide usa, usor fara mult zgomot, fara a-l mai trezi pe cel mic sau sa fii deranjat de copilasi care adora sa se joaca inchizand si deschizand usile.


Astfel oferi mai mult confort utilizarii usilor glisante cu ajutorul mecanismului de inchidere special creat pentru usile glisante, Rallenty Soft.


Rallenty Soft este un sistem mecanic care creste confortul si functionalitatea usilor glisante, asigurand permanent o inchidere delicata si silentioasa. Este exclusiv pentru usi glisante din lemn. 


Dupa instalarea mecanismului de inchidere, acesta nu este vizibil la exterior.


Este bine de stiut ca acest mecanism se aplica usor si pentru panourile de usa deja instalate, fara a fi necesara eliminarea acestora din sistemul de glisare.


Pentru modelul de sistem de glisare Eclisse pentru 2 panouri de usa Estensione sunt necesare 2 mecanisme de inchidere Rallenty Soft.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Sistem mecanic pentru inchiderea usilor glisante Eclisse Rallenty Soft'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork