Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Sisteme modulare de compartimentare

  • Pagini:
  • 1
1 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Sisteme modulare de compartimentare
produsele 1-1 din 1

Sistemele modulare de compartimentare sunt ideale pentru impartirea unei incaperi astfel incat sa beneficiezi de mai mult spatiu, mai multa liniste si mai multa eficienta. Compacte, usor de transportat si de asamblat, ele sunt o solutie practica in organizarea spatiului pentru a maximiza capacitatea acestuia.
Peretii unui sistem modular de compartimentare pot fi usor rearanjati sau expandati pentru a acomoda diferite activitati. Facil de adaptat pentru compartimente mai multe sau mai putine, in functie de nevoie, aceste sisteme pot fi integrate cu paneluri acustice, corpuri de iluminat sau plante, astfel incat atmosfera sa fie una cat mai placuta.
Sistemele modulare de compartimentare ofera foarte multa flexibilitate in ce priveste planul general al birourilor si al spatiilor de co-working. Daca echipele cresc sau organizatia trece prin schimbari structurale, reconfigurarea spatiului se poate realiza foarte usor.
Acelasi lucru se intampla si in cazul spitalelor de campanie. Pe masura ce numarul pacientilor creste, numarul de compartimente poate fi marit cu mare usurinta. Showroom-urile sunt o alta aplicatie in care sistemul modular de compartimentare poate fi folosit cu foarte mare eficienta. Evenimentele de networking, conferintele si workshopurile pot, de asemenea, beneficia de pe urma acestor sisteme, deoarece permit includerea compartimentalizata a standurilor sau a spatiilor pentru intalnirile cu participantii.
Salile de sport, zonele de expozitii, patinoarele, salile de conferinta, se pot transforma foarte usor in spatii compartimentate intr-un timp cat se poate de scurt si fara sa fie nevoie de personal calificat sau numeros care sa participe la montarea panourilor.
Fie ca vrei sa transformi un spatiu intr-un showroom pentru expunerea unor produse, in set-up-ul unui eveniment cu mai multe standuri, in sediul de lucru al unei companii sau intr-un spital de campanie, sistemele modulare de compartimentare din oferta noastra sunt solutia ideala.