Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet

Ai terminat de renovat, dar gresia si faianta sunt pline de urme intarite de var, ciment sau vopsea? Acum ai posibilitatea de a curata aceste suprafete rapid si fara multa munca. Si ai mai mult timp sa te poti bucuri de noua ta locuinta.


Solutia de curatare Keranet lichid te ajuta sa elimini toate urmele intarite de chit, adeziv, var de pe gresie sau faianta, dupa ce lucrarile de renovare s-au finalizat.


Iti faci probleme ca la aplicarea solutiei pe gresie si faianta rosturile vor fi deteriorate? Aplicata corect, aceasta solutie de la Mapei curata doar urmele de pe suprafete, fara a decolora rosturile dintre placile ceramice. In plus, indeparteaza petele de murdarie sau mucegai existente pe suprafata acestora. Este recomandat pentru rosturile unde a fost folosit unul dintre chiturile de tip Ultracolor, Keracolor FF sau GG.


Caracteristici:
- Este o solutie apoasa cu concentratie de 15% pentru indepartarea urmelor intarite de mortare (adezivi, chit de rosturi etc.)
- Recomandat pentru suprafetele ceramice, precum gresie si faianta
- Disponibil la bidon de 25 kg


Cum se aplica:
Pasul 1. La aplicarea solutiei Keranet, se recomanda folosirea manusilor de cauciuc si ochelari de protectie.
Pasul 2. Inainte de curatarea cu Keranet, protejati toate suprafetele adiacente care pot fi atacate de stropii de acid. Suprafata ce trebuie curatata, daca este foarte absorbanta (cotto toscano, ceramica poroasa, beton, tencuieli etc.) trebuie sa fie bine umezita cu apa inainte de aplicarea detergentului.
Pasul 3. In cazul in care se foloseste Keranet lichid, produsul se aplica cu o bidinea. Lasati detergentul sa actioneze cca. 5 minute si apoi frecati suprafata cu o spatula sau un burete abraziv (Scotch-Brite cu porozitate medie) peste eventualele crustele de adeziv ramase, pana cand raman doar pete. Pentru petele si crustele foarte persistente se repeta operatiunea. Adunati lichidul de pe pardoseala cu un burete sau cu un aspirator industrial, apoi spalati repetat cu apa din abundenta si uscati cu o carpa.


Solutia Keranet este o solutie pentru curatarea placilor ceramice in urma lucrarilor de montaj. Indeparteaza eficient sarurile si eflorescentele calcaroase, petele de ipsos, urmele de chituri de rosturi sau de adezivi pe baza de ciment. Disponibil in doua variante: pulbere (concentratie 100% acid) si lichid ( concetratie 15%).


Nu se utilizeaza pe pietre naturale calcaroase (marmura, travertin, calcare).

Nu se recomanda:
- sa folositi Keranet pe marmura, pietre calcaroase, recompusii sau derivatii lor; dale de ciment cu marmura;
- sa folositi Keranet pentru ceramica sau bazine cu smalt nerezistent la acid (vezi normele DIN ale finisajului);


Produsul se vinde la bidon de 25 kg.

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni ambalaj Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet

Greutate bruta(Kg) 25Kg

Caracteristici Tehnice Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet

Actiune produs Curatare; Tratament antimucegai

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Cum sa cureti rapid gresia si faianta dupa ce ai renovat folosind solutia Keranet

Ai terminat de renovat, dar gresia si faianta sunt pline de urme intarite de var, ciment sau vopsea? Acum...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie de curatare faianta si gresie Mapei 25kg / bidon Keranet'