Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000

Dupa terminarea renovarii sau amenajarii unui spatiu, si, in special, dupa placarea peretilor si a podelelor, se produce multa mizerie si toate obiectele, inclusiv finisajele ceramce, sunt stropite cu diverse tipuri de materiale utilizate, de la vopseluri pana la chit de rosturi sau mortare epoxidice. Indepartarea acestora este destul de complicata, mai ales dupa ce s-au intarit si s-au invechit, deoarece exista posibilitatea de a zgaria suprafetele sau de a le decolora.


Pulicol 2000 este solutia ideala pentru asemenea operatiuni, scutindu-va atat de efort, cat si de timpul necesar frecarii si curatarii minutioase a obiectelor si corpurilor sanitare expuse.


Acest solvent de la Mapei poate fi utilizat:
- pentru indepartarea adezivilor vechi de pe suprafata pardoselilor din marmura, placi ceramice, gips, lemn, beton, placi de fibrociment, autonivelante pe baza de ciment, metal etc.
- pentru curatarea urmelor de vopsea de pe suprafete din metal, lemn, beton


Caracteristici tehnice:
Pulicol 2000 este un gel ce are la baza un amestec de solventi fara cloruri si care nu are un miros puternic. Este foarte eficient in indeparatrea unui strat de vopsea ori adeziv, intr-un timp foarte scurt (cateva minute).


Mod de aplicare:
Pulicol 2000 se aplica cu ajutorul unei pensule sau a unei spatule. Dupa timpul de actionare – care depinde de tipul de murdarie ce trebuie indepartata – gelul se indeparteaza cu ajutorul unei spatule sau a apei sub presiune. In cazul lemnului, se va folosi hartie abraziva. Pe suprafetele rugoase trebuie utilizat smirghel, o perie de sarma sau un spaclu.


Recomandari:
Pulicol 2000 nu se utilizeaza:
- pe suporturi care pot fi distruse de solventi, ex. plastic (cauciuc, PVC), pe parchet lacuit sau suprafete tratate cu smalt decorativ
- pentru vopsele cu rezistenta la foc, deoarece este putin eficient
- diluat cu apa

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni ambalaj Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000

Greutate bruta(Kg) 2.5Kg

Caracteristici Tehnice Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000

Actiune produs Curatare
Suprafata pe care se utilizeaza Beton; Obiecte sanitare; Gresie; Granit; Marmura; Piatra naturala
Ambalaj cutie

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie pentru curatarea resturilor de adeziv epoxidic la gresie si faianta Mapei 2.5kg/bucata Pulicol 2000'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork