Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener

Zonele indistriale au nevoie, la fel ca orice alt spatiu, de asigurarea si mentinerea unei atmosfere curate, a unui mediu de lucru placut si care sa permita pastrarea curateniei si a sigurantei. Podeaua este foarte importanta, caci de intretinerea ei depinde si modul cum se face curatenie si cum se igienizeaza o incapere unde se desfasoara activitati intense si se utilizeaza substante chimice.


Mapei ofera un produs special pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton, si anume Mapecrete LI Hardener. Pe baza de silicati modificati de litiu in dispersie apoasa, aceasta solutie patrunde in suportul poros si reactioneaza chimic cu moleculele de var din stratul de ciment si formeaza o microstructura densa. Suprafata tratata astfel este antistatica, rezistenta la abraziune si la substante chimice, avand un aspect lucios, curat.


Caracteristici tehnice


Mapecrete LI Hardener este un tratament lichid cu efect de consolidare a suprafetelor din beton vechi sau noi. Acesta are capacitatea de a inchide porii substratului din beton si de a mari astfel rezistenta suprafetei pardoselii.


Poate fi aplicat pentru consolidarea pardoselilor civile si industriale precum depozite, centre comerciale, parcari auto, garaje, ateliere, dar si ca tratament final al suprafetei de beton, dupa slefuire.


Maprecrete Li Hardener este compus din silicati de litiu, rezistenti la razele ultraviolete, ceea ce il face adecvat pentru aplicarea pe suprafete interioare si exterioare.


Intre avantajele acestui tratament pentru beton amintim faptul ca imbunatateste rezistenta la trafic, se aplica usor, imbunatateste aspectul suprafetei tratate, care devine mult mai usor de intretinut, capata un aspect lucios, curat, cu efect anti praf.


Recomandari


Maprecrete Li Hardener nu se aplica:


-pe suprafete murdare, prafoase, imbibate cu ulei, grasimi, cu pelicula de apa sau umeda.


-pentru sigilarea fisurilor


Cum se aplica


Suprafetele din beton trebuie sa fie compacte, perfect curate, uscate si fara urme de praf, produse antievaporante sub forma de film, grasimi, etc., ce pot impiedica tratamentul sa patrunda in beton.


Mapecrete Li Hardener poate fi aplicat atat prin pulverizare cu o pompa de mica presiune pe suprafata, cat si turnat direct pe pardoseala, dupa care imediat lichidul trebuie intins in strat uniform. Dupa uscare suprafata trebuie slefuita.


Descriere tehnica


Tratament lichid cu efect de consolidare a suprafetelor din beton vechi sau noi si a suprafetelor din beton finisate cu intaritor de suprafata.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork