Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener

-10%
Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener

Cod produs: MAP-LIH

0 review-uri | scrie un review

Comanda telefonica: 0372 725 725
La comanda
Cost Transport
Cost transport: 42.7 Lei

Pret: 1.144,64 Lei / buc
1.271,82 Lei

Produsul poate fi comandat doar la buc (1 buc = 1 buc)

Cumpara online in RATE fara dobanda

star bt alpha bank card avantaj brd garanti

Descriere Produs

Solutie pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton Mapei 25kg/bucata Mapecrete LI Hardener

Zonele indistriale au nevoie, la fel ca orice alt spatiu, de asigurarea si mentinerea unei atmosfere curate, a unui mediu de lucru placut si care sa permita pastrarea curateniei si a sigurantei. Podeaua este foarte importanta, caci de intretinerea ei depinde si modul cum se face curatenie si cum se igienizeaza o incapere unde se desfasoara activitati intense si se utilizeaza substante chimice.

Mapei ofera un produs special pentru intarirea si consolidarea pardoselilor din beton, si anume Mapecrete LI Hardener. Pe baza de silicati modificati de litiu in dispersie apoasa, aceasta solutie patrunde in suportul poros si reactioneaza chimic cu moleculele de var din stratul de ciment si formeaza o microstructura densa. Suprafata tratata astfel este antistatica, rezistenta la abraziune si la substante chimice, avand un aspect lucios, curat.

Caracteristici tehnice

Mapecrete LI Hardener este un tratament lichid cu efect de consolidare a suprafetelor din beton vechi sau noi. Acesta are capacitatea de a inchide porii substratului din beton si de a mari astfel rezistenta suprafetei pardoselii.

Poate fi aplicat pentru consolidarea pardoselilor civile si industriale precum depozite, centre comerciale, parcari auto, garaje, ateliere, dar si ca tratament final al suprafetei de beton, dupa slefuire.

Maprecrete Li Hardener este compus din silicati de litiu, rezistenti la razele ultraviolete, ceea ce il face adecvat pentru aplicarea pe suprafete interioare si exterioare.

Intre avantajele acestui tratament pentru beton amintim faptul ca imbunatateste rezistenta la trafic, se aplica usor, imbunatateste aspectul suprafetei tratate, care devine mult mai usor de intretinut, capata un aspect lucios, curat, cu efect anti praf.

Recomandari

Maprecrete Li Hardener nu se aplica:

-pe suprafete murdare, prafoase, imbibate cu ulei, grasimi, cu pelicula de apa sau umeda.

-pentru sigilarea fisurilor

Cum se aplica

Suprafetele din beton trebuie sa fie compacte, perfect curate, uscate si fara urme de praf, produse antievaporante sub forma de film, grasimi, etc., ce pot impiedica tratamentul sa patrunda in beton.

Mapecrete Li Hardener poate fi aplicat atat prin pulverizare cu o pompa de mica presiune pe suprafata, cat si turnat direct pe pardoseala, dupa care imediat lichidul trebuie intins in strat uniform. Dupa uscare suprafata trebuie slefuita.

Descriere tehnica

Tratament lichid cu efect de consolidare a suprafetelor din beton vechi sau noi si a suprafetelor din beton finisate cu intaritor de suprafata.

Recenzii
Rating Produs

Ratingul produsului

0 din 5 / 0 review-uri

Acorda o nota

Editeaza review-ul

Istoric Navigare Produsele pe care le-ai vizualizat
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator