Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall

    COD: LTN-0024
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall

Solutia Lantakristall este un produs cristalizator pentru suprafete din marmura, piatra naturala si aglomerate. Este un produs pe baza de apa.


Utilizare:


Pe o suprafata curata și uscata bine aplicati o cantitate mica de LANTAKRISTALL, apoi raspânditi-l, folosind o masina de periaj echipata cu discuri adecvate sau cu perie de otel. Folosiți mașina de periaj până când LANTAKRISTALL este perfect uscat.


Intretinere:


Suprafetele tratate cu Lantakristall se curata cu detergenti neutri.


Nota:
Va recomandam sa testati produsul pe o suprafata mica a suprafetei totale.


Acoperire: Aprox. 35-40 mp/lt


GATA DE UTILIZARE.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall

Actiune produs Protectie
Suprafata pe care se utilizeaza Piatra naturala; Marmura
Acoperire 35-40 mp/L
Ambalaj bidon 1L

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie profesionala cristalizatoare pentru marmura si piatra naturala 1L/bidon Lantakristall'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork