Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill

    COD: LTN-0023
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill

Solutia profesionala Lantabrill este un amestec de ceară de înaltă calitate, recomandat pentru finisajele de marmura, teracota si granit. Acest produs protejeaza suprafetele, intensifica culorile si le reda luciul natural.


Utilizare:


 Pe suprafata curata și uscata bine se aplica uniform LANTABRILL folosind o panză alba. Lasati sa se usuce timp de 1 oră, cel puțin, apoi lustruiți cu o carpa de lana sau un tampon alb.


GATA de UTILIZARE.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill

Actiune produs Potentiator nuanta; Protectie
Suprafata pe care se utilizeaza Granit; Marmura; Teracota
Acoperire in conformitate cu tipul de suprafața.
Ambalaj cutie 0.5L

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie profesionala de protectie marmura granit teracota 0.5L/cutie Lantabrill'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork