Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo

    COD: LTN-0014
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo

Solutia profesionala Avo este un produs pentru protectie special dezvoltat pentru suprafete neslefuite sau semislefuite din marmura si piatra. Acesta nu genereaza efectul de pelicula de pe partea de sus a suprafetelor, imbunatateste tonul natural al finisajelor fara să dea tenta de galbui. AVO este potrivit pentru suprafețe exterioare și interioare acoperite. Produs pe baza de solvent.


Utilizare:


 Pe o suprafata curata și uscata bine se aplică AVO folosind o carpa sau pulverizator fara a depasi cantitatea recomandata. Asteptati 5 - 10 minute, apoi frecati suprafata cu o carpa curata sau o masina de periaj echipata cu disc moale pentru a adera la absorbtia de produse și a elimina eventualul exces. Pe suprafetele puternic absorbante se aplică în mod egal un al doilea strat.


Suprafetele tratate cu solutia profesionala de protectie Avo se curata cu un detergent neutru. Evitați utilizarea de produse agresive și /sau concentrate.  


Acoperire: 12-15 mp/lt pe suprafețe absorbante


                20-25 mp/lt pe suprafețe slab absorbante


GATA DE UTILIZARE.


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo

Actiune produs Protectie; Potentiator nuanta
Suprafata pe care se utilizeaza Piatra naturala; Marmura
Acoperire 12-15mp/L / 20-25mp/L
Ambalaj bidon 5L

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie profesionala de protectie pentru marmura si piatra 5L/bidon Avo'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork