Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet

    COD: LTN-0015
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet

Solutia profesionala Twinswet este un produs pentru protectia si improspatarea culorilor special dezvoltat pentru suprafete absorbante din marmura, piatra de rau si pietrele. Acesta conferă suprafetelor neslefuite un aspect lucios moderat. Este potrivit pentru suprafețe exterioare sau interioare acoperite. Produs pe baza de solvent.


Utilizare:


 Pe o suprafață bine curată și uscată se aplică TWINSWET efectuând mișcări circulare, cu o cârpă, distribuind cât mai uniform posibil.


Suprafetele tratate cu solutia profesionala pentru protectia si improspatarea culorilor Twinswer se curata cu un detergent neutru. Evitați utilizarea de produse agresive și /sau concentrate.  


Acoperire: 8-10 mp/lt


GATA DE UTILIZARE.


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet

Actiune produs Protectie; Potentiator nuanta
Suprafata pe care se utilizeaza Piatra naturala; Marmura
Acoperire 8-10mp/L
Ambalaj bidon 1L

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Solutie profesionala pentru improspatarea culorii marmura si piatra naturala 1L/bidon Twinswet'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork