Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb

Spotul LEGO este un corp de iluminat cu grad de protectie IP20 ce poate fi instalat in ambiente cu inaltimi mici si medii, cu praf si umezeala peste medie.  • GRAD DE PROTECTIE  - IP20

  • CULOARE - alb

  • Spotul Lego poate fi echipat cu surse LED QR111 sau G53

  • DIMENSIUNI - D=160x160mm, h=80mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb

Tip dulie G53; QR111
Grad protectie IP20
UZ Interior
Consum(W) max. 100W
Culoare Alb
Contine lampa NU
Forma Rotunda

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Spot componibil LEGO QR111 G53 IP20 alb'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork