Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb

Spotul GESSI este un corp de iluminat fix, cu montaj incastrat in plafoane din carton-gips, ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi mici si medii. Constructia speciala a corpului permite incastrarea acestuia in plafonul de gips-carton, facand corp comun cu acesta.  • MATERIAL CORP: ipsos

  • GRADE PROTECTIE: IP20

  • CULOARE: alb/negru/gri

  • GARANTIE: 5 ani de la data achizitiei

  • PORT-LAMPA GU5.3 sau GU10 pentru lampi cu LED sau halogen cu putere de maxim 50W 

  • DIMENSIUNI: 97x97x24mm


 

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni ambalaj Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb

Lungime bruta(mm) 100mm
Latime bruta(mm) 100mm
Inaltime bruta(mm) 30mm

Caracteristici tehnice Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb

Tip dulie GU10; GU 5.3
Grad protectie IP20
UZ Interior
Contine lampa NU
Forma Patrata

Dimensiuni produs Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb

Montaj Incastrat

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Spot GESSI patrat IP20 ipsos alb'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork