Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W

  COD: SPO-HDL-G29 BL
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  6.67

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 1,11 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W

Spot fix cu montaj incastrat, fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W.
Spotul nu contine bec sau transformator.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Spot incastrat orientabil fabricat din sticla+tabla, halogen GX5.3 max. 50W'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork