Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN

    COD: SPO-HDL-DT08 SN
    Garantie: 2 ani
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN

Spot orientabil cu montaj incastrat, fabricat din zamak, halogen GX5.3 max. 50W.
Spotul nu contine bec sau transformator.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Spot incastrat orientabil HDL-DT08 SN'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork