Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Spoturi

  • Pagini:
  • 1
  • 2
39 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Spoturi
produsele 1-24 din 39

Fie ca vrei sa pui in functiune un corp de iluminat industrial sau minimalist, fie ca iti doresti sa creezi o atmosfera eleganta cu lumina incastrata in tavan, spoturile cu led sunt solutia ideala. Ele pot fi folosite in spatii industriale si comerciale, in birouri, dar si in spatii rezidentiale cu un design fresh si modern.

Spoturile sunt foarte utile atunci cand vrei sa directionezi lumina in anumite zone de activitate, cum ar fi blatul din bucatarie, cubiculele angajatilor sau ariile de asamblare din spatiile industriale.

Nu doar atat, dar spoturile cu led pot fi folosite si pentru iluminatul general. Ascunse discret in tavan, sau aducand la viata corpuri de luminat industriale sau minimaliste, ele confera o atmosfera sobra si o suplete a spatiului care nu pot fi reproduse prin alte mijloace

Spoturile pot schimba perceptia spatiala a unei incaperi. Daca sunt montate pe laturile mai inguste ale incaperii, aceasta va parea mai larga, iar daca sunt aliniate de-a lungul peretilor mai mari, atunci efectul va fi acela de alungire.

In spatiile rezidentiale, spoturile pot fi folosite inclusiv pentru lumini de accentuare, nu doar pentru iluminat general. Spre exemplu, ele pot fi montate pentru a ilumina anumite zone de interes, cum ar fi un colt cu plante, o opera de arta sau detaliile arhitecturale ale incaperii.
In acest caz, ar fi ideal ca spoturile sa fie montate alaturi de proiectoare care fie sa confere un contrast puternic, fie sa se asorteze cu peretele sau plafonul asupra carora se realizeaza interventia. De aceea este indicat sa afli care este destinatia si viziunea asupra incaperii in cauza de la proprietarul apartamentului sau casei.

Oricare ar fi destinatia acestora, poti alege spoturile noastre la preturi avantajoase, intrucat diversitatea lor poate satisface orice nevoie. Negre sau albe, rotunde sau patrate, pentru ambiente cu inaltimi mici, medii sau mari, le gasesti pe toate in portofoliul nostru!