Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm

  COD: BET-4002989
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  44.99

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 7,50 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm

Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm H200cm zincata si in interior si la exterior.Se foloseste ca accesoriu pentru toate tipurile de gard sub forma de rola.
Cand se monteaza stalpii in beton, este necesar sa va asigurati ca nu a ramas apa in interiorul stalpului. 


 

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm

Lungime(mm) 2000mm
Diametru(mm) 38mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Stalp/contravantuire zincata rotunda Ø38mm 200cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork