Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm

Este realizat din teava rectangulara de 50x40mm,zincata si vopsita verde, are inaltimea de 1800mm si se foloseste ca si accesoriu pentru imprejmuirile cu panouri de gard sau plasa de gard . In oricare din cazuri si indiferent de tipul de gard folosit, panou, plasa sudata sau plasa impletita, intotdeauna o mare parte din stalp, trebuie puternic ancorata in pamant sau dupa caz in beton.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm

Finisaj Vopsit verde

Dimensiuni produs Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm

Lungime(mm) 1800mm
Grosime(mm) 1.5mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Stalp de gard metalic verde rectangular 50X40mm 180cm'