Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0721101795

Informatii produs

Descriere Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M

Stalp iluminat gradina otel cu flansa H 2.8M.


Specificatii tehnice:


Stalp conic cu flansa.


Fabricat prin galvanizare conform standard EN 1416


Inaltime: 2.8m


Diametru varf: 76mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M

Tip Stalp Cu Flansa
Inaltime(mm) 2800mm
Diametru(mm) 140/76mm
Tip material Otel

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

[Light + Building in 2016]: Cand spatiile moderne prind viata!

Solutiile inteligente si designul modern sunt fundatia pentru imbunatatirea calitatii vietii. Motto-ul...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Stalp iluminat gradina cu flansa H 2.8M'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork