Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm

Stalpii Tutori (TTR) sunt elementele metalice care ghideaza lastarii tineri in perioada de crestere, pana la inaltimea de trecere catre stalpii intermediari, prin prindere (legare).
Pentru eficienta plantarii puietilor, se recomanda instalarea tutorilor (h=120-130cm) la distante (80-100cm) si adancimi (10-20cm) conforme cotelor proiectate.
Stalpii tutori sunt fabricati sub forma de profil U din otel zincat ǿ=0.6mm.


Rolul tutorului este foarte important in procesul de dezvoltare a plantei, deoarece nu ii permite balansarea in vant; in acest mod, lastarii vor creste drepti.


Detalii tehnice:
- desfasurata: 29mm (9X8);
- recomandat a se monta la 10cm peste sarma portanta care impreuna cu clema de prindere ii confera rezistenta;


Pret/buc.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm

Lungime(mm) 1200mm
Grosime tabla(mm) 0.6mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Zincare

ZINCARE = Operație de acoperire cu un strat subțire de zinc a pieselor de oțel sau de fontă, precum și...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Stalp Tutore metalic cu grosime 0.6mm pentru sustinere butasi vita de vie Metalwork h 1200mm'

Accesorii

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork