Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Structura metalica tip S pentru pardoseala flotanta

  • Pagini:
  • 1
  • 2
39 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Structura metalica tip S pentru pardoseala flotanta
produsele 1-24 din 39

Incepi amenajarea unui spatiu de lucru pe care doresti sa-l transformi intr-un loc eficient, sigur si creativ? eMenatwork vine cu solutii practice de amenajare a spatiilor cu ajutorul unor pardoseli tehnice ce aduc o multime de beneficii practice, dar si estetice. Pardoseala tehnica sau pardoseala flotanta are la baza o structura metalica ce se fixeaza pe un strat solid si un panou, acestea formand un spatiu gol ce permite mascarea cablurilor de internet, energie electrica, HVAC sau de alimentare cu apa. Pentru ca aceste pardoseli sa devina solutiile perfecte pentru spatii moderne si practice, magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de structuri metalice, parti componente ale pardoselilor flotante.

Aceste structuri metalice disponibile pe eMenatwork, ce constituie practic elementul portant al panourilor pentru pardoseli flotante, sunt formate din suporti verticali reprezentati de picioare si capete, cat si traverse ce ajuta la rigidizare. Acesti suporti din otel ambutisat, ce pot fi folositi in anumite cazuri si fara aportul traverselor, prezinta capete concepute pe diferite categorii de inaltimi, oferind posibilitati mari de suprainaltare a pardoselii flotante. Si cum reglarea inaltimii este un aspect important care permite mascarea completa a tuturor instalatiilor, in magazinul nostru online vei gasi o mare varietate de modele de structuri metalice sau piedestale disponibile intr-o gama larga de inaltimi.

Achizitioneaza si tu structuri metalice standard de tip S compuse din piedestale, garnituri pentru piedestale, traverse si garnituri pentru traverse din lista de pe site si beneficiaza de cele mai avantajoase preturi per structura metalica disponibile pe piata. Cu siguranta vei putea duce la bun sfarsit procesul de amenajare a spatiului tau cu pardoseala flotanta, avand la dispozitie astfel de structuri metalice solide, realizate din materiale durabile! Nu trebuie decat sa stabiliesti care este tipologia structurii si care este sarcina ce urmeaza a fi sustinuta, iar eMenatwork iti va livra cele mai bune structuri metalice petru pardoseala flotanta!