Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI

  COD: SCL-06008A0300
  Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI

 


PRODUS INDISPONIBIL • Libertate fără cablu: acumulator litiu-ion de 18 V pentru mobilitate maximă la lucrările de curăţare din grădină. • Uşor: lucru confortabil datorită formei ergonomice şi greutăţii reduse de numai 1,8 kg. • În plină fortă: viteza aerului 210 km/h. Îndepărtează cu usurintă frunzele de pe terase si suprafete de grădină. • Mobilitate maximă. Suflanta de frunze cu acumulator vă oferă libertatea de a lucra peste tot • Acumulator litiu-ion de 18 V. Asigură funcţionarea neînteruptă timp de 14 minute, ideal pentru cele mai multe utilizări • Viteza suflantei. Flux de aer de max. 210 km/h – suflă în forţă frunzele de pe terase şi din grădinile de dimensiuni medii • Uşoară. Numai 1,8 kg, de aceea solicitarea braţelor în timpul lucrului este minimă • Softgrip pentru lucru comod în orice poziţie • Depozitare cu economie de spaţiu datorită tubului demntabil al suflantei

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI

Greutate 1.8 kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult
Amenajarea grădinii - 5 elemente care nu ar trebui să lipsească din curtea ta

Amenajarea grădinii ar trebui să înceapă cu alegerea unui stil în care vei organiza întreaga...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Suflanta frunze Bosch ALB 18 LI'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork