Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Suport dublu pentru prosop, colectia Retro

Accesoriile de la Bemetta sunt acum cu noi finisaje, elegante si pline de farmec. Ele se armonizeaza cu orice stil, fie el clasic, vintage sau retro. 


 


Caracteristici tehnice:


- latime: 665 mm


- inaltime: 65 mm


- adancime: 120 mm


- material: alama


- finisaj: crom/ titan-crom


 


Coduri de produs caracteristice fiecarui finisaj:


- BEM-144304052 - crom


- BEM-144204058 - aur/crom

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Suport dublu pentru prosop, colectia Retro

Serie Retro
Tip material alama
Finisaj Crom

Dimensiuni produs Suport dublu pentru prosop, colectia Retro

Lungime(mm) 670mm
Latime(mm) 120mm
Inaltime(mm) 70mm
Greutate neta(Kg) 1Kg

Dimensiuni ambalaj Suport dublu pentru prosop, colectia Retro

Lungime bruta(mm) 800mm
Latime bruta(mm) 200mm
Inaltime bruta(mm) 100mm
Greutate bruta(Kg) 1Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Suport dublu pentru prosop, colectia Retro, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Suport dublu pentru prosop, colectia Retro

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Suport dublu pentru prosop, colectia Retro' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Suport dublu pentru prosop, colectia Retro' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Suport dublu pentru prosop, colectia Retro'