Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz

Detalii tehnice:- latime: 140 mm


- inaltime: 150 mm


- adancime: 100 mm


- material: alama


- finisaj: bronz

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz

Serie Retro
Tip material alama

Dimensiuni produs Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz

Lungime(mm) 140mm
Latime(mm) 150mm
Inaltime(mm) 100mm
Greutate neta(Kg) 0.5Kg

Dimensiuni ambalaj Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz

Lungime bruta(mm) 200mm
Latime bruta(mm) 200mm
Inaltime bruta(mm) 150mm
Greutate bruta(Kg) 0.6Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Suport hartie WC cu protectie, colectia Retro, bronz'