Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Suport pentru prosop Omega

Caracteristici tehnice:


- latime: 655 mm


- inaltime: 160 mm


- adancime: 225 mm


- material: alama


- finisaj: crom

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Suport pentru prosop Omega

Serie Omega
Tip material Alama
Finisaj Crom

Dimensiuni produs Suport pentru prosop Omega

Latime(mm) 655mm
Inaltime(mm) 160mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Suport pentru prosop Omega, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Suport pentru prosop Omega

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Suport pentru prosop Omega' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Suport pentru prosop Omega' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Suport pentru prosop Omega'