Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm

Suruburile autoperforante AQUAFIRE sunt ideale pentru securizarea panourilor de AQUAFIRE pe structura din otel de la 0.6 mm pana la 1 mm. Suruburile autoperforante de la AQUAFIRE sunt fabricate din otel, cu rezistenta ridicata in medii cu umiditate crescuta. 


Dimensiuni:
- Diametru: 4.2 mm
- Lungime: 40 mm
- Incidenta: 20 buc/mp


Acest produs se vinde la cutie intreaga de 500 de bucati. 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm

Ambalaj 500buc/cutie
Lungime(mm) 40mm
Grosime(mm) 4.2mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Surub Autoperforant AQUAFIRE 4.2X40 mm'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork