Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm

Daca amenajezi sau renovezi, tavanul fals casetat mineral este o solutie rapida si usor de instalat. Plafoanele din fibra minerala ofera o gama mare de solutii, cu caracteristici optime din punct de vedere tehnic, functional si estetic.


Suprafata alba si neteda a placii Feria intalneste tendintele actuale pentru finisaje curate, in timp ce maximizarea reflexiei luminii pentru camere imbunatateste iluminatul si iluminarea indirecta, caracteristici ce se reflecta in economii de costuri si niveluri sporite de confort.


De ce sa alegi tavanul din fibra minerala Feria Board de la Knauf Ceiling Solutions (KCS)?


✅ este cea mai economica gama de la Knauf Ceiling Solutions, ceea ce inseamna costuri scazute raportat la caracteristicile tehnice ale produsului


✅ grosime de 14 mm


✅ rezistenta la umiditate buna (90%)


✅ bariera acustica optima


✅ greutate mica (3.3 kg/mp)


✅ reflexia la lumina foarte buna


Avantaje:


👉 poate fi folosit la mascarea diferitelor sisteme, precum sistemele de ventilatie, sistemele de incalzire


👉 poate fi folosit ca element decorativ


👉 asigura un aspect placut


👉 are proprietati de izolare fonica si termica


👉 poate fi demontat foarte usor, prin asta facilitandu-se accesul la elementele mascate (tevi, tubulatura ventilatie, cabluri etc).


👉 aplicabilitate generala (nu este recomandat in incaperi cu multa galagie)


👉 este cea mai versatila gama dintre toate plafoanele de la Knauf Ceiling Solutions


In procesul sau de fabricatie al plafoanelor din fibra minerala se folosesc 33% materiale reciclabile rezultant un produs prietenos cu mediul inconjurator.


Feria Board este un tavan casetat care are dimensiunile: 1200 x 600 x 14 mm


Plafoanele din fibra minerala ofera o gama larga de solutii ce raspund diverselor cerinte tehnice, functionale si estetice. O varietate de finisaje a suprafetelor disponibile in dimensiuni, geometrii, detalii si muchii diverse.


O gama de panouri creata special pentru a raspunde celor mai ridicate exigente de acustica, igiena, umiditate si design.


Acest model de tavan casetat este similar Feria de la Armstrong.


La cerere, putem asigura sistemul complet compus din tavan fals, structura metalica si tirant.


 


Produsul se vinde numai la pachet de 7.2 m².

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm

Grosime(mm) 14mm

Caracteristici tehnice Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm

Tip material Fibra minerala
Culoare Alb
Detalii margine Board

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Tavan fals casetat KCS Feria Board 1200x600 mm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork