Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Termeni si conditii

 

 

1. Informatii personale

 

  Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

  Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://www.emenatwork.ro/autentificare.html

 Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

 

  Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L.

  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

  S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa POPESTI LEORDENI, SOSEAUA DE CENTURA, NR. 103, HALA 1, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

  S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 a. dreptul de a cere S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Credit Europe Bank SA, http://www.crediteuropebank.ro/ 

Numarul de inregistrare eMenatwork la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP (www.dataprotection.ro) este 19387.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.EMENATWORK.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.EMENATWORK.RO,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.EMENATWORK.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. Confirmarea comenzii


 Confirmarea automata de inregistrare a comenzii pe care o primeste Clientul in urma unei comenzi nu inseamna incheierea contractului cu Clientul.

 Asadar contractul intre eMenatwork.ro (Insula Energiei SRL) si Clientul se considera incheiat si produce efecte numai in momentul semnarii daupa caz a facturii sau a documentului de livrare (BCT) de catre Client. In cazul in care vanzarea s-a facut cu interactiunea directa dintre Client sau orice reprezentant impternicit de acesta si angajatii eMenatwork.ro (Insula Energiei SRL). lucru dovedit prin semnarea facturii, Contractul incheiat cu Clientul nu se considera contract la distanta si nu intra sub incidenta OG 130/200.

 In cazul in care produsul comandat devine temporar indisponibil intrucat furnizorul nu il poate pune la dispozitia eMenatwork.ro (Insula Energei srl) intr-un termen rezonabl, acesta din urma va anunta Clientul cu privire la indisponibilitatea produsului, Clientul avand optiunea de a alege intre a astepta ca produsul sa redevina disponibil sau sa anuleze comanda pentru produsul respectiv.

 

4. Copyright

 

  Intregul continut al site-ului www.eMenatwork.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

5. Accesul la site

 

  S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

6. Descrierea serviciilor

 

 Magazinul online www.eMenatwork.ro se afla in proprietatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L, fiind o platforma virtuala care dezvolta intr-o maniera accesibila, detaliata si corecta pentru clientii sai, servicii de comert cu materiale pentru constructii, amenajari si finisaje de interior si exterior, instalatii pentru echipamente electrice si HVAC.

 Oferta comerciala cuprinde aproximativ 3000 de repere produs, grupate in cca. 25 categorii merceologice. Oferta merceologica genarala disponibila la www.eMenatwork.ro nu se limiteaza doar la atat. Ne rezervam dreptul extinderii grupelor merceologice, actualizarii sau eliminarii produselor componente in functie de evolutia pietei in domeniu.

 

7. Pret

 

  Preturile prezentate includ TVA - 19%.

  Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

 

8. Plata serviciilor 

 

  Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: numerar, plata online folosind cardul, cu cardul din showroom sau prin ordin de plata. 

Plata in numerar

 Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.  

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom

 La ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 

Plata online folosind cardul

 Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat, iar in cazul in care livrarea se face cu un curier, costul de transport va fi mai mic prin eliminarea costului de ramburs.

 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard

 Pentru plata online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta (numarul cardului dumneavoastra, data de expirare a cardului (luna si anul), codul CVVC2/CVC2 si sa selectati tipul cardului, apoi sa apasati butonul “Submit”). Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. si Credit Europe Bank SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

  Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. sau pe serverele Credit Europe Bank SA.

  In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

Ordin de plata

 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eMenatwork.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

 Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise. 
Nume firma: Insula Energiei S.R.L.

Cont lei: IBAN RO40 FNNB 0014 0295 3605 RO01, CREDIT EUROPE BANK, Sucursala MILITARI 

Cod unic inregistrare: RO23522054

 

 

9. Garantia produselor

 Toate produsele comercializate de catre www.eMenatwork.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale furnizate de fiecare producator in parte.

 

 

10.Cookie-uri si IP-uri colectate

Politica www.eMenatwork.ro privind Cookies

Informatiile pe care le vom pune le dispozitia dumneavoastra in continuare sunt cu privire la politica cookies, la detaliile privind utilizarea, plasarea si administrarea acestora in interiorul site-ului www.eMenatwork.ro.

 

Ce sunt cookies


Cookies reprezinta fisiere foarte mici de date care se stocheaza in browserul utilizatorului cu scopul de a retine informatii despre actiunile acestuia efectuate in interiorul unui anumit site web.

Cookies sunt o practica standard utilizata de majoritatea site-urilor care beneficiaza de un numar ridicat de vizitatori. Rolul cookies este acela de a facilita accesul la informatia prezentata in interiorul site-ului nostru, dar si de a asigura utilizatorului o experienta pozitiva la fiecare vizita.

 

Cum functioneaza cookies


Cookies sunt instalate prin solicitarea trimisa de catre un web-server unui browser. Cookies nu sunt fisiere active, nu contin programe sau aplicatii software, virusi, spyware si nu exista posibilitatea de a accesa in niciun fel informatiile de pe hard-driverul utilizatorului. 

 

Cookies plasate de terti

 
Anumite parti ale site-ului nostru pot fi puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul unor terte parti (ex: video, reclame, etc). Aceste terte parti au dreptul de a instala propriile cookies care poarta numele de “third party cookies” si care sunt adaptate la regulile de continut practicate de site,  privitoare la acest tip de fisiere. Scopul pentru care tertii seteaza propriile cookie-uri este acela de a urmari evolutia unei aplicatii sau de a personaliza o aplicatie activa in interiorul site-ului. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.
 
 
Ce cookies utilizeaza acest site

 
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 
 
Ce tip de informatii sunt accesate si stocate prin cookies
 
 
Cookies pastreaza informatii intr-un fisier de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste cookies pana in momentul in care acestea expira sau sunt sterse.
Cookies stocheaza informatii importante care au rolul de a creste calitatea experientei utilizatorului in momentul navigarii pe internet (ex. Setarea limbii in care se doreste utilizarea site-ului, pastrarea user-ului logat, etc)
 
 
 Importanta cookies pentru internet
 
 
Cookies reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura functionarea corecta si eficienta a internetului. Prin intermediul cookies fiecare utilizator de internet are parte de o experienta placuta in actiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptata si personalizata conform preferintelor si intereselor fiecarui utilzator.
Dezactivarea unor cookies poate face un anumit site imposibil de utilizat. 
 
 
Cum putem dezactiva cookies
 
 
Dezactivarea cookie-urilor poate impiedica utilizarea corecta si eficinta a site-urilor. Exista posibilitatea de a realiza o setare din browser care sa impiedice acceptarea cookie-urilor, insa acest lucru are consecinte in modul de interactiunea cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comentarii in interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookies se gaseste, de regula, in meniurile “Optiuni” sau “Preferinte”  din browserul utilizat.
 
 
Linkuri utile
 
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
All About Cookies
 
In cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile prezentate, nu ezitati sa ne contactati la contact@emenatwork.ro.