Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Termeni si conditii

 

1. Politica de confidentiualitate - date cu caracter personal

1.1 In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor, prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie, ce va deveni aplicabil incepand cu 25 mai 2018,  precum si Directiva 95/46/CE a UE privind protectia datelor;

va informam ca site-ul www.emenatwork.ro este operat si administrat de catre:

- societatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L., RC: J23 / 837 / 2008, CIF: RO 23522054, Capital social: 1500 lei, IBAN: RO40FNNB001402953605RO01 deschis la Credit Europe Bank, Sucursala Militari cu sediul in oras Popesti Leordeni, Judetul Ilfov, RO, Cod Postal: 077160, Romania Telefon:(004) 0372.725.725 Fax: (004) 021.5296.201 E-mail: contact@eMenatwork.ro,

- societatea INSULA ENERGIEI este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP (www.dataprotection.ro) cu numarul 19387

1.2 Datele cu caracter personal sunt colectate pe www.emenatwork.ro in diferite scopuri:

A) informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual, inclusiv dar fara a se limita la situatia contului de utilizator, validarea, expedierea, facturarea sau plata Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la -Comenzi, la Bunurile si sau serviciile achizitionate. *conform Art.6, alin.1, pct.b) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679

B) informarea despre produsele si promotiile existente sau orice alte activitati sau campanii ale www.emenatwork.ro, inclusiv prin trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice privind situatia stocurilor sau a preturilor, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS, etc.) sau alte modalitati de comunicare electronica sau telefonica. *conform Art.6, alin.1, pct.a) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679 - Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza ca si temei consimtamantul Dvs

C) realizarea de rapoarte statistice, cercetari de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului in cadrul magazinului virtual. *conform - Art.6, alin.1, pct.a) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679 - Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza ca si temei consimtamantul Dvs.

1.3. Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:

- completarea datelor necesare pentru crearea unui cont de utilizator, introducerea datelor de facturare sau a datelor de livrare in cont

- completarea datelor pentru plasarea unei comenzi fara cont

- aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual,

- bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, sau in alte zone din magazinul virtual

- diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  

- diversele formulare de contact sau de solicitare de informatii din magazinul virtual.  

1.4.  Societatea SC INSULA ENERGIEI S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii, inclusiv, dar fara a se limita la: servicii de curierat, servicii financiare, servicii de contabilitate, servicii de marketing sau telemarketing, servicii de e-payment, servicii de IT, hosting sau web-development, furnizori cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze datele in conformitate cu legislatia in vigoare. Nicio alta parte, persoana fizica sau companie, nu va avea voie sa foloseasca informatiile Dvs in propriul lor interes sau al unei alte parti.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Credit Europe Bank SA, http://www.crediteuropebank.ro/

1.5 Prin completarea datelor cu caracter personal solicitate in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, in cosul de cumparaturi sau in alte locuri din magazinul virtual, declarati si acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a www.emenatwork.ro si acordati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazut mai sus la punctul 1.2.

Datele solicitate pentru plasarea si executarea unei comenzi sunt: numele si prenumele, - adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de livrare, segmentul de produse/servicii de care sunteti interesat.

Datele mentionate mai sus sunt indispensabile pentru executarea unei comenzi, respectiv pentru diferite actiuni conexe precum plata, livrarea sau confirmarea unei comenzi. Va aducem pe aceasta cale la cunostinta ca nefurnizarea informatiilor respective ne poate pune in imposibilitatea de a da curs cererii dumneavoastra si de a furniza bunurile sau serviciile solicitate. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute si numai in masura in care datele furnizate sunt corecte.

Optand pentru inregistrarea unui cont in cadrul magazinului virtual, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://www.emenatwork.ro/autentificare.html. In cazul in care ati plasat o comanda fara a crea un cont si doriti sa corectati sau sa actualizati informatiile oferite va rugam sa ne contactati prin una dintre modalitatile indicate in sectiunea Contact a magazinului virtual (https://www.emenatwork.ro/contact-ps42.html).

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca alegeti optiunea apelarii numarului de telefon de contact 0372.725.725 acceptati faptul ca apelul telefonic este inregistrat si orice date cu caracter personal pe care le furnizati telefonic vor fi prelucrate de catre www.emenatwork.ro si de catre partenerii sai care furnizeaza serviciile de telecomunicatii.

1.6 Prin bifarea casutei de abonare la newsletter, din formularul de comanda, din cosul de cumparaturi, din formularul de creare de cont sau din alte zone ale magazinului virtual, prin abonarea la diferite alerte de pret sau de stoc, prin completarea formularului de inscriere la newsletter prezent in magazinul virtual, acordati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale astfel furnizate sa fie prelucrate de catre www.emenatwork.ro in scopul de a va transmite comunicari cu caracter comercial, promotii si oferte, notificari legate de stocuri, preturi sau produse noi. Datele prelucrate in acest scop sunt, dupa caz: Nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon. www.emenatwork.ro nu va transmite astfel de comunicari daca nu oferiti acordul expres prin una dintre modalitatile expuse mai sus sau alte modalitati similare de exprimare a acestui acord.

Cand nu mai doriti prelucrarea datelor cu caracter personal in acest scop, va puteti dezabona de la primirea newsletter-ului sau a altor alerte. Puteti face acest lucru urmand linkul de dezabonare din newsletter sau contactandu-ne la adresa de e-mail contact@ementawork.ro si solicitand dezabonarea.

1.7 Durata Prelucrarii

Prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal se va desfasura pana la data la care va retrageti consimtamantul cu privire la prelucrare sau pe o durata de maxim 5 ani daca nu intervine o modificare/retragere a consimtamantului.

La intervale regulate au loc evaluari ale datelor pentru a verifica acuratetea si actualitatea acestora.In cazul in care Operatorul ajunge la concluzia ca, ulterior expirarii perioadei sau a retragerii consimtamantului, exista un interes legitim, o obligatie legala, sau un alt temei de a prelucra ulterior datele dumneavoastra in alte scopuri, veti fi informat in mod corespunzator cu privire la acest lucru.

Dupa expirarea duratei prelucrarii indicate mai sus sau dupa retragerea consimtamantului Dvs si in cazul in care Operatorul nu mai are motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dumneavoastra, datele vor fi sterse din baza de date.

2. Securitatea datelor personale si drepturile dumneavoastra

2.1 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. numai in scopurile mentionate la punctul 1.2.

2.2 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau catre Politie, Instante judecatoresti sau alte organe ale statului abilitate pentru efectuarea oricaror verificari justificate, atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

2.3 Site-ul www.emenatwork.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru si depune constant eforturi in vederea mentinerii unui standard ridicat in materia securitatii datelor cu caracter personal de la toti partenerii sau colaboratorii sai. 

2.4 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001si de catre Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.

2.5 Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

- dreptul la informare,

- dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate,

- dreptul de a solicita  rectificarea, corectarea sau completarea  datelor cu caracter personal,

- dreptul de stergere a datelor cu caracter personal- sau dreptul de “a fi uitat”

- dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal;

- dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal;

- dreptul de interventie,

- dreptul de opozitie,

- dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, respectiv dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor.

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul de a va retrage oricand consimtamantul acordat pentru prelucrarea datelor, fara a oferi o justificare

- dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare;

- precum si orice alte drepturi conferite de catre legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2.6 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

2.7 Dreptul de a va informa daca datele dumneavoastra sunt sau nu prelucrate poate fi exercitat gratuit, pentru o solicitare pe an, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. POPESTI LEORDENI, SOSEAUA DE CENTURA, NR. 103, - CORP ADMINISTRATIV A 1, JUD. ILFOV.

2.8 Dreptul de interventie asupra datelor personale poate fi exercitat gratuit, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. POPESTI LEORDENI, SOSEAUA DE CENTURA, NR. 103,  CORP ADMINISTRATIV A 1, JUD. ILFOV, dupa caz:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001

- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

- stergerea datelor personale si incetarea prelucrarii acestora, daca prelucrarea se bazeaza pe consintamant sau daca aceasta prelucrare nu mai reprezinta o obligatie legala sau nu mai este necesara pentru indeplinirea unui contract.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.EMENATWORK.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.EMENATWORK.RO,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.EMENATWORK.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Confirmarea comenzii

3.1 Confirmarea automata de inregistrare a comenzii pe care o primeste Clientul in urma unei comenzi nu inseamna incheierea contractului cu Clientul.

Asadar, contractul intre eMenatwork.ro (Insula Energiei SRL) si Clientul se considera incheiat si produce efecte numai in momentul semnarii dupa caz a facturii sau a documentului de livrare (BCT) de catre Client. In cazul in care vanzarea s-a facut cu interactiunea directa dintre Client sau orice reprezentant imputernicit de acesta si angajatii eMenatwork.ro (Insula Energiei SRL), lucru dovedit prin semnarea facturii, contractul incheiat cu Clientul nu se considera contract la distanta si nu intra sub incidenta OG 130/2000.

3.2 In cazul in care produsul comandat devine temporar indisponibil intrucat furnizorul nu il poate pune la dispozitia eMenatwork.ro (Insula Energei SRL) intr-un termen rezonabil, acesta din urma va anunta Clientul cu privire la indisponibilitatea produsului, Clientul avand optiunea de a alege intre a astepta ca produsul sa redevina disponibil sau sa anuleze comanda pentru produsul respectiv.

4. Copyright

4.1 Intregul continut al site-ului www.eMenatwork.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Accesul la site

5.1 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

6. Descrierea serviciilor

6.1 Magazinul online www.eMenatwork.ro se afla in proprietatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L, fiind o platforma virtuala care dezvolta intr-o maniera accesibila, detaliata si corecta pentru clientii sai, servicii de comert cu materiale pentru constructii, amenajari si finisaje de interior si exterior, instalatii pentru echipamente electrice si HVAC, etc.

6.2 Oferta comerciala cuprinde aproximativ 8000 de repere produs, grupate in cca. 25 categorii merceologice. Oferta merceologica generala disponibila la www.eMenatwork.ro nu se limiteaza doar la atat. Ne rezervam dreptul extinderii grupelor merceologice, actualizarii sau eliminarii produselor componente in functie de evolutia pietei in domeniu.

7. Pret

7.1 Preturile prezentate includ TVA - 19%.

7.2 Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii sau, dupa caz, data confirmarii comenzii pentru comenzile telefonice, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

8. Plata serviciilor 

8.1 Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: numerar, plata online folosind cardul, cu cardul in showroom sau prin ordin de plata. 

8.2 Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.  

8.3 Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat, iar in cazul in care livrarea se face cu un curier, costul de transport va fi mai mic prin eliminarea costului de ramburs.

S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard

Pentru plata online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta (numarul cardului dumneavoastra, data de expirare a cardului (luna si anul), codul CVVC2/CVC2 si sa selectati tipul cardului, apoi sa apasati butonul “Submit”). Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. si Credit Europe Bank SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

8.4 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eMenatwork.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari.al societatii noastre.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos: 
Nume firma: Insula Energiei S.R.L.

Cont lei: IBAN RO40 FNNB 0014 0295 3605 RO01, CREDIT EUROPE BANK, Sucursala MILITARI 

Cod unic inregistrare: RO23522054

9. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre www.eMenatwork.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale furnizate de fiecare producator in parte.

10. Cookie-uri si IP-uri colectate

Politica www.eMenatwork.ro privind Cookies

Informatiile pe care le vom pune le dispozitia dumneavoastra in continuare sunt cu privire la politica cookies, la detaliile privind utilizarea, plasarea si administrarea acestora in interiorul site-ului www.eMenatwork.ro.

Ce sunt cookies

Cookies reprezinta fisiere foarte mici de date care se stocheaza in browserul utilizatorului cu scopul de a retine informatii despre actiunile acestuia efectuate in interiorul unui anumit site web.

Cookies sunt o practica standard utilizata de majoritatea site-urilor care beneficiaza de un numar ridicat de vizitatori. Rolul cookies este acela de a facilita accesul la informatia prezentata in interiorul site-ului nostru, dar si de a asigura utilizatorului o experienta pozitiva la fiecare vizita.

Cum functioneaza cookies

Cookies sunt instalate prin solicitarea trimisa de catre un web-server unui browser. Cookies nu sunt fisiere active, nu contin programe sau aplicatii software, virusi, spyware si nu exista posibilitatea de a accesa in niciun fel informatiile de pe hard-driverul utilizatorului. 

Cookies plasate de terti

Anumite parti ale site-ului nostru pot fi puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul unor terte parti (ex: video, reclame, etc). Aceste terte parti au dreptul de a instala propriile cookies care poarta numele de “third party cookies” si care sunt adaptate la regulile de continut practicate de site, privitoare la acest tip de fisiere. Scopul pentru care tertii seteaza propriile cookie-uri este acela de a urmari evolutia unei aplicatii sau de a personaliza o aplicatie activa in interiorul site-ului. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. 

Ce cookies utilizeaza acest site 

• Cookie-uri de performanta a site-ului

• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

• Cookie-uri pentru geotargetting

• Cookie-uri de inregistrare

• Cookie-uri pentru publicitate

• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Ce tip de informatii sunt accesate si stocate prin cookies

Cookies pastreaza informatii intr-un fisier de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste cookies pana in momentul in care acestea expira sau sunt sterse.

Cookies stocheaza informatii importante care au rolul de a creste calitatea experientei utilizatorului in momentul navigarii pe internet (ex. Setarea limbii in care se doreste utilizarea site-ului, pastrarea user-ului logat, etc)

Importanta cookies pentru internet

Cookies reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura functionarea corecta si eficienta a internetului. Prin intermediul cookies fiecare utilizator de internet are parte de o experienta placuta in actiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptata si personalizata conform preferintelor si intereselor fiecarui utilzator.

Dezactivarea unor cookies poate face un anumit site imposibil de utilizat.  

Cum putem dezactiva cookies

Dezactivarea cookie-urilor poate impiedica utilizarea corecta si eficienta a site-urilor. Exista posibilitatea de a realiza o setare din browser care sa impiedice acceptarea cookie-urilor, insa acest lucru are consecinte in modul de interactiunea cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comentarii in interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookies se gaseste, de regula, in meniurile “Optiuni” sau “Preferinte”  din browserul utilizat.

Linkuri utile

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

All About Cookies

In cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile prezentate, nu ezitati sa ne contactati la contact@emenatwork.ro.