Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Traversa 18 mm pentru piedestal tip S - TLB

Traversele de 18 mm sunt realizate prin ambutisare, din otel zincat cu grosimea de 0,9 mm, lungimea nominala 551 mm si largime de 28 mm. Inaltimea este 18 mm.


Aceste traverse se folosesc pentru a obtine o clasa cat mai ridicata la incarcare si sunt disponibile in varianta standard de 38 mm sau light de 18 mm.

Caracteristici

Usor de intretinut si igienic In conformitate cu standardele ISO Rezistent la foc Raport calitate - pret Anti-static

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Traversa 18 mm pentru piedestal tip S - TLB, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Traversa 18 mm pentru piedestal tip S - TLB

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Traversa 18 mm pentru piedestal tip S - TLB' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Traversa 18 mm pentru piedestal tip S - TLB' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Traversa 18 mm pentru piedestal tip S - TLB'