Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Usa cabina de dus atipica PUR

Usa cabina de dus PUR


Uşă pivotantă dintr-o bucată cu profil compensator de fixare pe perete,prindere pe partea dreapta. Dimensiuni la comanda, lăţime intre 700mm - 1000 mm, înălţime 2000 mm, profil crom, sticlă securizată transparentă. Suporta decupaj oblic sau drept.


Pretul include decupajul oblic sau drept.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Usa cabina de dus atipica PUR

Serie Pur
Culoare profil crom

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Usa cabina de dus atipica PUR, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Usa cabina de dus atipica PUR

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Usa cabina de dus atipica PUR' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Usa cabina de dus atipica PUR' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Usa cabina de dus atipica PUR'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork