Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm

Orice baie trebuie sa tina cont de stil si functionalitate, astfel incat spatiul sa fie placut si usor de curatat. Tendintele in design interior au transformat baile in adevarate incaperi de relaxare si confort. Decoratiunile au castigat in importanta, iar functionalitatea componentelor a fost completata cu latura estetica, care intregesc si personalizeaza baile.


Vas wc CONNECT BTW pentru rezervor incastrat, are forma ovala si este perfect pentru orice tip de baie.
Modelul de vas wc cu montare pe pardoseala este din portelan, de culoare alba si se remarca prin calitate si rezistenta.Avantaje:
- rezistenta in timp
- design modern si elegant


Date tehnice:
- lungime: 54.5 cm
- latime: 36.5 cm
- material: portelan
- culoare: alb
- tip montare: pe pardoseala
- greutate: 22 kg
- producator: IDEAL STANDARD


 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm

Forma Rotunjita
Serie Connect
Tip WC, Bideu, Pisoar Pe pardoseala
Tip material portelan
Lungime(mm) 545mm
Latime(mm) 365mm
Tip produs WC Vas WC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas wc Connect Btw pentru rezervor incastrat 54.5X36.5cm'