Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Vase WC suspendate

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm


Tip produs Toaleta cu bideu
Tip montare Suspendat
Forma Oval
Actionare jet Manual
Numar jeturi 1
Material Ceramica
Tip spray bideu Vertical
Tip evacuare Spate
Culoare Alb
Continut pachet 1 x Bideu
DIMENSIUNI


Inaltime 40 cm
Lungime 52 cm
Latime 36 cm


 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm

Serie EUROVIT
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Lungime(mm) 520mm
Latime(mm) 360mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas WC Eurovit suspendat cu functie de bideu 52X36cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork