Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Vase WC stative monobloc

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35

Vasul de WC Gala Smart ofera modernitate, prospetime prin design inovator si solutii pentru amenajarea oricarui tip de baie, indiferent de dimensiunea disponibila.


Specificatii tehnice:


- Tipul de montare: pe pardoseala
- Pentru rezervor asezat
- Material: portelan
- Se poate adapta pentru dubla scurgere
- Culoare: alb
- Dimensiuni: 61.5x35 cm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35

Forma Rotunjita
Serie Smart
Tip WC, Bideu, Pisoar Pe pardoseala
Tip material portelan
Lungime(mm) 615mm
Latime(mm) 350mm
Tip produs WC Vas WC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35, in cel mai scurt timp posibil.

Taguri

Scrie un review despre Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas Wc Smart Btw Compact 61.5X35'