Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm

Vas wc pardoseala Nido Y0QU 36x55.5


Colectiile de la Hatria, cu forme riguroase si versatile sunt proiectate pentru casele zilelor noastre. Sunt un echilibru intre dimensiuni, calitate si pret, adaptadu-se perfect la baile de orice dimensiuni.


Caracteristici:


-  pentru rezervor incastrat


- capacul se achizitioneaza separat ( soft close YXKG sau simplu YXKH )


- dimeniuni : 36x55.5 cm x h 41 cm


- greutate - 29 kg


 Pretul nu include rezervorul sau capacul de toaleta.
 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm

Serie NIDO
Tip WC, Bideu, Pisoar Pe pardoseala
Tip material ceramic
Inaltime(mm) 410mm
Lungime(mm) 555mm
Latime(mm) 360mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas wc stativ Nido Y0QU 36x55.5 cm'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork