Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm

Vasul de wc este un element indispensabil, proiectat pentru a satisface nevoile zilnice.


Vas wc cu fixare complet ascunsa Rimless Icon Square de la Geberit este perfect pentru orice tip de baie. Vasul se monteaza suspendat, este dotat cu iesire orizontala (P-TRAP), iar alimentarea cu apa se face prin parte din spate a vasului.


Acest vas de toaleta suspendat este confectionat din ceramica alba, se remarca prin forma dreptunghiulara, cu margini usor rotunjite. Este un model calitativ si rezistent, multumind cele mai exigente asteptari.


Spalarea vasului se face prin tehnologia Rimless, design fara margini interioare, nu permite acumularea murdariei si a depunerilor de calcar, solutie inovatoare pentru mentinerea igienei vasului de toaleta.


Dimensiuni: 540x350x410 mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm

Forma Dreptunghiulara
Serie Icon Square
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Tip material portelan
Lungime(mm) 540mm
Latime(mm) 350mm
Tip produs WC Vas WC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas wc suspendat cu fixare complet ascunsa Icon Square Rimfree, 54x35cm'