Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm

Vasul de wc este un element indispensabil, proiectat pentru a satisface nevoile zilnice.


Vas wc suspendat Rimless cu PureGuard Grohe Euro Ceramic este perfect pentru orice tip de baie. Gama ceramica Euro Grohe a fost special conceputa pentru a combina o performanta excelenta cu un pret atractiv.


Vas wc suspendat Grohe seria Euro Ceramic din ceramica sanitara, alba, cu strat anti-aderent si suprafata antibacteriana PureGuard. Vasul wc este dotat cu iesire orizontala, alimentarea cu apa se face prin parte din spate a vasului.


Spalarea vasului se face prin tehnologia GROHE Triple Vortex si Rimless, design fara margini interioare, nu permite acumularea murdariei si a depunerilor de calcar, solutie inovatoare pentru mentinerea igienei vasului de toaleta.


Dimensiune: 540x374x420 mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm

Forma Rotunjita; Patrata
Serie Euro Ceramic
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Tip material ceramic
Lungime(mm) 540mm
Latime(mm) 374mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas wc suspendat Euro Ceramic, Triple Vortex, Pure Guard, 54,3X37,4 Cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork