Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5

Vasul pentru WC monobloc cu spalare verticala si evacuare orizontala, este dotat cu Tehnologia AquaBlade, care ofera o performanta de spalare superioara, cu un nivel scazut de zgomot si volum redus de apa.


Dimensiuni: 665x365 mm.


Recomandam achizitionarea impreuna cu un capac WC Ideal Standard Tesi.  

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5

Forma Rotunjita
Serie Tesi
Tip WC, Bideu, Pisoar Pe pardoseala
Tip material portelan
Lungime(mm) 665mm
Latime(mm) 365mm
Tip produs WC Vas WC

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Vas Wc Tesi Aquablade, Evacuare Laterala, 66.5X36.5'